Efficient And Best Accurate
Detailed description

Granietinspectie - BAIJIAN

Detection standard

  • Detection specification

Waar kan ik graniet laten testen? BAIJIAN materiaaltestbureau kan graniettestdiensten leveren. Het is een formeel materiaallaboratorium van derden in China met volledige kwalificaties, complete laboratoriuminstrumenten en een sterk wetenschappelijk onderzoeksteam. Het zal binnen 7-15 werkdagen een testrapport uitbrengen. Het ondersteunt het scannen van de QR-code om de authenticiteit te controleren. Het is beschikbaar in veel landen door het hele land. Laboratoriumafdelingen ondersteunen landelijke testdiensten voor huis-aan-huisbemonstering/monsteraflevering.

Detectiecyclus:7-15 werkdagen

Testkosten:Eerste inspectie van monsters. Na de initiële inspectie wordt er een offerte gemaakt op basis van de testbehoeften van de klant en de complexiteit van het experiment.

Graniet detectiebereik

Graniet, granieten plaat, marmer graniet, granieten steen, granieten oppervlak, kunstgraniet,verweerd graniet, buitenmuurgraniet, enz.

Graniettestitems

Diktetesten, materiaaltesten, dichtheidstesten, stralingstesten, hardheidstesten, vlakheidstesten, spiegelglanstesten, droge drukproeven sterktetesten, met water verzadigde druksterktetesten, droge buigsterktetesten, bulkdichtheidstesten, waterabsorptietesten, slijtvastheidstesten, radioactiviteitstesten, modulus van breuktesten, testen van het mica-gehalte, testen van driedimensionale thermische spanningsscheuren, testen van buigsterkte, testen van breuktaaiheid, testen van thermische geleidbaarheid, detectie van statische kegels, enz. (Voor meer projecten kunt u communiceren met onze online laboratoriumingenieurs om uw vragen te beantwoorden. )

BAIJIAN testrapport van derden Wat zijn de toepassingen ervan? Welke problemen kan het u helpen oplossen?

1. Gebruik voor onderzoek en ontwikkeling. (Ontwikkel nieuwe producten, maar kom tijdens dit proces een aantal moeilijke problemen tegene onderzoeks- en ontwikkelingsproces. Gebruik testgegevens van derden om de oorzaak van het probleem te vinden, de onderzoeks- en ontwikkelingscyclus te verkorten en de onderzoeks- en ontwikkelingskosten te verlagen)

2. Verbeter de productkwaliteit. (Vind uw eigen productproblemen via testrapporten van derden, verlaag de productiekosten en verbeter de productkwaliteit)

3. Diagnose van industriële problemen. (Er hebben zich enkele afwijkingen in het product voorgedaan. Gebruik tests van derden om de oorzaak van de afwijking te vinden, het probleem op tijd te vinden en op te lossen en de verliezen te verminderen)

4. Verkoop en gebruik. (Tijdens het verkoopproces van producten zorgt het uitgeven van testrapporten van derden ervoor dat klanten meer vertrouwen krijgen in hun producten.)

4. Gebruik van gegevens uit wetenschappelijke onderzoeksartikelen.

Graniettestnormen

HG/T 4344-2012 Watergebaseerde composiet rotsflake imitatie granietcoating

DB21/T 2001-2012 Gebouw buitenmuur imitatie graniet coatingToepassing Technisch Reglement

GB/T 18601-2009 Natural Graniet

ASTM C615/C615M-2011 Granietspecificaties Steenspecificaties

BS 5204-2-1977 Liniaalspecificatie. Deel 2: Stalen of granieten liniaal met rechthoekige doorsnede

CGSB 39-GP-31A-1993 Granieten plaat

DZ/T 0179-1997 Kleurstandaarden voor geologische kaarten en principes van kleurgebruik (1 :50000)

EJ/T 297.1-1987 Algemene beginselen en algemene bepalingen voor analysemethoden van uraniumertscomponenten in graniet en graniet

EJ/T 297.2-1987 Graniet en graniet uraniumerts Analysemethode voor samenstelling - Bepaling van het silicagehalte

EJ/T 297.3-1987 Analysemethode voor samenstelling van graniet en uraniumerts - Bepaling van het totale ijzergehalte

EJ/T 297.4 -1987 Methode voor analyse van componenten van graniet en graniet-uraniumerts - Bepaling van de hoeveelheid aluminiumoxide

EJ/T 297.5-1987 Methode voor analyse van componenten van graniet en graniet-uraniumerts - Bepaling van de hoeveelheid calciumoxide< /p>EJ/T 297.6-1987 Analysemethode of componenten van graniet en graniet uraniumertsen - Bepaling van het magnesiumoxidegehalte

BAIJIAN Materiaaltestexperiment Wat zijn de voordelen van het laboratorium?

1. Een gezamenlijk beheerd testinstituut met volledige kwalificaties en wetenschappelijke, eerlijke en nauwkeurige testrapporten.

2. Er zijn meerdere laboratoriumvestigingen verspreid over het land, die huis-aan-huisbemonstering ondersteunen/monsters verzenden voor testen.

3. De testcyclus is kort, de testkosten zijn laag en het experimentele plan is completer.

4. Voor de initiële inspectie van monsters worden tijdens de initiële inspectie geen testkosten in rekening gebracht.

5. Het testrapport ondersteunt het scannen van de QR-code om de authenticiteit te controleren.

BAIJIAN-testproces

1. Stuur monsters. (Communiceer met ingenieurs, dien uw eigen testvereisten in en stuur monsters naar ons onderzoeksinstituut)

2. Eerste inspectiemonsters. (Na ontvangst van het monsterle, voer een voorlopige inspectie van het monster uit en formuleer een gedetailleerd experimenteel plan)

3. Offerte. (Na de eerste inspectie wordt er een offerte gemaakt op basis van de testbehoeften van de klant en de complexiteit van het experiment)

4. Beide partijen bevestigen dit, ondertekenen een vertrouwelijkheidsovereenkomst en starten het experiment.

5. Het duurt 7-15 werkdagen om het experiment te voltooien.

6. Verstuur het testrapport per post en zorg voor postservice.

Het bovenstaande is de relevante inleiding tot het testen van graniet. Als u andere testbehoeften heeft, kunt u de laboratoriumingenieur raadplegen om u te helpen deze op te lossen.

Previous post:Testen van titaniumlegeringen - BAIJIAN Next chapter:


TEL:400-101-7153       EMAIL:service@Baijiantest.com      ADD:No. 700, Yishan Road, Xuhui District, Shanghai

Copyright © 2021-2022 Shanghai Baijian Co., Ltd. All Rights Reserved.   www.zhijiantest.com   BAIJIAN sitemap


seo seo