Efficient And Best Accurate
Detailed description

Inspectie van verfoppervlakken - BAIJIAN

Detection standard

  • Detection specification

Waar kan ik verftesten doen? Het BAIJIAN-materiaaltestbureau kan verftestdiensten leveren. Het houdt zich voornamelijk bezig met industriële diagnose, testen van materiaalsamenstelling, testen van materiaalkwaliteit, testen van materiaalprestaties en andere diensten. Het is een CMA-kwalificatiecertificeringsbureau, een hightech onderneming, en heeft een formeel materiaallaboratorium van derden met complete testinstrumenten en een sterk wetenschappelijk onderzoeksteam. Het duurt 7-15 werkdagen om een ​​testrapport af te geven. Het testrapport ondersteunt het scannen van de QR-code om de authenticiteit te controleren. Het heeft meerdere laboratoriumvestigingen door het hele land en ondersteunt huis-aan-huisbemonstering/bemonstering in het hele land. Diensten testen.

Detectiecyclus: 7-15 werkdagen

Testkosten: Eerste inspectie van monsters. Na de initiële inspectie wordt er een offerte gemaakt op basis van de testbehoeften van de klant en de complexiteit ervanhet experiment.

Verfdetectiebereik

Autoverf, fluorkoolstofverf, verf van massief houten vloeren, verf van metaalmateriaal, meubelverf, verf voor hardwareaccessoires, enz.

Verfoppervlak testitems

Diktetests, hardheidstests, glanstests, benzeengehaltetests, milieutests, verfhechtingstests, verouderingstests, oppervlakteschadetests, anti-valfunctie Tests, antislijtagetests, coatinghechtingstests , gladheidstesten, waterbestendigheidstesten, inkepingstesten, brandwerendheidstesten, enz.

Wat zijn de functies van BAIJIAN testrapporten van derden? Welke problemen kan het u helpen oplossen?

1. Verkoop en gebruik. (Verkoop uw eigen producten en geef testrapporten van derden uit om klanten meer vertrouwen te geven in de kwaliteit van uw producten)

2. R&D en gebruik. (Tijdens het onderzoeks- en ontwikkelingsproces komen enkele moeilijke problemen voor, en de problemen worden opgelost aan de hand van testrapportgegevens, waardoor kortehet versterken van de onderzoeks- en ontwikkelingscyclus en het verlagen van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten)

3. Verbeter de productkwaliteit. (Door testgegevens te vergelijken kunnen we de problemen van onze eigen producten ontdekken, de productkwaliteit verbeteren en de productiekosten verlagen)

4. Gebruik van wetenschappelijke onderzoeksgegevens.

5. Bieden en bieden (BAIJIAN heeft een relatief korte testcyclus, lage testkosten en hoge herkenbaarheid, en is vooral geschikt voor bieden)

Testnormen voor verfoppervlakken

GB/T 4893.4-2013 Testen van de fysische en chemische eigenschappen van verffilms op meubeloppervlakken Deel 4: Bepaling van de transversale hechting

GB/T 4893.6-2013 Test van fysische en chemische eigenschappen van verffilms voor meubeloppervlakken Deel 6: Bepaling van de glans

GB/T 4893.5-2013 Test van fysische en chemische eigenschappen van verffilms voor meubeloppervlakken Deel 5: Bepaling van de dikte< /p>

GB/T 4893.7-2013 Fysische en chemische eigenschappen van meubeloppervlak paint filmsTest Deel 7: Bepaling van de weerstand tegen warme en koude temperatuurverschillen

GB/T 4893.8-2013 Test van de fysische en chemische eigenschappen van verffilm op meubeloppervlakken Deel 8: Bepaling van de slijtvastheid

p>GB/T 4893.9- 2013 Fysische en chemische eigenschappentest van verffilm op meubeloppervlakken Deel 9: Bepaling van de slagvastheid

GB/T 13492-1992 Diverse auto-aflakken

Wat zijn de voordelen van BAIJIAN-testen? Waarom kiezen voor BAIJIAN?

1. BAIJIAN is een testinstituut voor collectief eigendom.

2. Eerste inspectiemonsters.

3. Meerdere laboratoriumvestigingen in het hele land ondersteunen huis-aan-huisbemonstering/verzenden van monstertests.

4. De testcyclus is kort, de testkosten zijn laag en het experimentele plan is voltooid.

5. Volledige kwalificaties, complete laboratoriumapparatuur en een sterk wetenschappelijk onderzoeksteam.

6. Ondersteuning van de MSDS-schrijfservice in 36 talen

BAIJIAN-voorbeeldverzending en -testenproces

1. Voorbeeldverzending

2. Eerste inspectie Voorbeeld

3. Offerte

4. Beide partijen bevestigen dit, ondertekenen een vertrouwelijkheidsovereenkomst en starten het experiment

5. Voltooi het experiment binnen 7-15 werkdagen

6. Testrapporten uitbrengen en vervolgdiensten verlenen.

Het bovenstaande is de relevante inleiding tot het testen van verfoppervlakken. Als u andere testbehoeften heeft, kunt u de laboratoriumingenieur raadplegen om u te helpen deze te beantwoorden.

Previous post:Windtest - BAIJIAN Next chapter:


TEL:400-101-7153       EMAIL:service@Baijiantest.com      ADD:No. 700, Yishan Road, Xuhui District, Shanghai

Copyright © 2021-2022 Shanghai Baijian Co., Ltd. All Rights Reserved.   www.zhijiantest.com   BAIJIAN sitemap


seo seo