Efficient And Best Accurate
Detailed description

Steigerinspectie - BAIJIAN

Detection standard

  • Detection specification

Waar kan ik steigertesten doen? BAIJIAN Materials Testing Agency kan steigertestdiensten leveren. Het beschikt over een formeel materiaallaboratorium van derden, een CMA-certificeringsbureau voor kwalificatie, complete testinstrumenten en een sterk wetenschappelijk onderzoeksteam. Het houdt zich voornamelijk bezig met de fysieke eigenschappen, chemische eigenschappen en mechanische eigenschappen, verouderingstests, niet-destructieve tests, procesanalyse, metallografische inspectie en andere diensten. Testrapporten worden binnen 7-15 werkdagen uitgegeven, ondersteunen het scannen van QR-code om controleer de authenticiteit, meerdere laboratoriumvestigingen in het hele land, ondersteuning van landelijke huis-aan-huisbemonstering/monsterleveringstests.

Detectiebereik steigers

Steigers, stalen steigerbuizen, steigerbevestigingen, komgespsteigers, aanbouwsteigers, geïsoleerde steigers, voorgeperste steigers, etc.

Steigerinspectieartikelen

Toelatingsinspectie, inspectie van bevestigingsmomenten, verticaleity-inspectie, inspectie door derden, inspectie van kabelspanning, inspectie van weersbestendigheid, verouderingstest, ultieme stresstest, ABSYS-analyse, testen van ontkoppelingskracht, testen van mechanische eigenschappen, antivaltesten, testen van stroefheid, testen van destructieve weerstand, testen van slipweerstand , testen van de scheurstabiliteit van knooppuntlassen, prestatietesten van torsiestijfheid, testen van excentrische druksterkte, testen van duurzaamheid, testen van druksterkte, enz. (Voor meer projectvereisten kunt u de online laboratoriumingenieur om u gedetailleerde antwoorden te geven.)

BAIJIAN testrapport van derden Wat zijn de toepassingen ervan? Welke problemen kan het u helpen oplossen?

1. Verkoopcijfers. (Sales moeten testrapporten van derden leveren om hun producten unieker te maken, de productgegevens voor zichzelf te laten spreken en klanten meer vertrouwen te geven in de kwaliteit van hun producten.)

2. Industrieel diagnostisch rapport. (Wanneer ontmoetingAls u een aantal netelige kwesties over ingrediënten wilt oplossen, gebruikt u testgegevens van derden om de oorzaak van het probleem te vinden en het probleem tijdig op te lossen.)

3. Verbeter de productkwaliteit. (Ontdek problemen met uw eigen producten door testgegevens van derden te vergelijken, verbeter productproblemen, verbeter de kwaliteit en verlaag de productiekosten)

4. Gebruik van wetenschappelijke onderzoeksgegevens.

5. Wordt gebruikt voor het importeren en exporteren van producten of voor productbiedingen.

Testnormen voor steigers

AS 1577-1993 Steigervloeren

AS/NZS 1576.1-2010 Steiger Deel 1: Algemene eisen

AS/NZS 1576.3-1995 Steiger Deel 3: Steiger met geprefabriceerde leidingaansluitingen

AS/NZS 1576.5-1995 Steiger Deel 5: Geprefabriceerde split koppen en draaiframes

BS 1139-1-2-1990 Metalen steiger. Deel 1: Pijpen. Deel 2: Specificatie voor aluminium buizen

BS 1139-2-2-1991 Metalen steigers. Deel 2: Koppelingen. Sectie 2: Specifiekicatie voor stalen en aluminium koppelingen, fittingen en accessoires gebruikt in buissteigers

BS 1139-4-1982 Metalen steigers. Deel 4: Geprefabriceerde stalen vorken en schragen

BS 2482-2009 Specificatie voor houten steigers

BS 5507-1-1977 Testmethoden voor steigerapparatuur. Deel 1: Verstelbare stalen balken

BS 5507-3-1982 Testmethoden voor steigerapparatuur. Deel 3: Opkriksteunen

CB 4204-2012 Veiligheidseisen voor scheepssteigers

p>

CP 20-1999 Hangsteigers

DIN 4420-1 -2004 Arbeidsbeschermingssteigers Deel 1: Prestatie-eisen, algemeen ontwerp, constructief ontwerp van veiligheidssteigers

DIN 4425-1990 Lichtgewicht verstelbare basisplaten voor steigers. Structurele vereisten; instructies en inspecties voor ladingveiligheid

DIN EN 12810-2-2004 Steiger opgebouwd uit geprefabriceerde elementen. Deel 2: Speciale methoden voor constructief ontwerp

DIN EN 12810-2-2004 p>

DL/T 1209.4-2014 Technische eiss voor klimwerkzaamheden en beschermende uitrusting voor onderstations. Deel 4: Snelmontagesteigers van composietmateriaal

GB 24911-2010 Componenten van steigers met komvormige stalen buizen

JC/T 2287-2014 Glasvezel snel te monteren steiger van versterkte kunststof

JIS A8951-1995 Stalen buissteiger

SS 311-2005 Stalen buizen en accessoires voor gecontroleerde steigers

Wat zijn de voordelen van BAIJIAN materiaaltestlaboratorium?

1. Gezamenlijk beheerde testinstelling met volledige kwalificaties en wetenschappelijke, eerlijke en nauwkeurige testrapporten.

2. Er zijn meerdere laboratoriumvestigingen verspreid over het land, die huis-aan-huisbemonstering ondersteunen/monsters verzenden voor testen.

3. De testcyclus is kort, de testkosten zijn laag en het experimentele plan is completer.

4. Voor de initiële inspectie van monsters worden tijdens de initiële inspectie geen testkosten in rekening gebracht.

5. Het testrapport ondersteunt het scannen van de QR-code om de aauthenticiteit.

BAIJIAN-testproces

1. Stuur monsters. (Communiceer met ingenieurs, dien uw eigen testvereisten in en stuur monsters naar ons onderzoeksinstituut)

2. Eerste inspectiemonsters. (Voer na ontvangst van het monster een voorlopige inspectie van het monster uit en formuleer een gedetailleerd experimenteel plan)

3. Offerte. (Na de eerste inspectie wordt er een offerte gemaakt op basis van de testbehoeften van de klant en de complexiteit van het experiment)

4. Beide partijen bevestigen dit, ondertekenen een vertrouwelijkheidsovereenkomst en starten het experiment.

5. Het duurt 7-15 werkdagen om het experiment te voltooien.

6. Verstuur het testrapport per post en zorg voor postservice.

Het bovenstaande gaat over steigerinspectie. Guan heeft geïntroduceerd. Als u andere testbehoeften heeft, kunt u de laboratoriumingenieur raadplegen om u te helpen het probleem op te lossen.


TEL:400-101-7153       EMAIL:service@Baijiantest.com      ADD:No. 700, Yishan Road, Xuhui District, Shanghai

Copyright © 2021-2022 Shanghai Baijian Co., Ltd. All Rights Reserved.   www.zhijiantest.com   BAIJIAN sitemap


seo seo