Efficient And Best Accurate
Detailed description

Windtest - BAIJIAN

Detection standard

  • Detection specification

Waar kan ik windtesten doen? Het BAIJIAN-materiaaltestbureau kan windtestdiensten leveren. Het is een extern testbureau dat zich bezighoudt met industriële probleemdiagnose, componentanalyse, prestatietests, productontwikkeling en niet-standaard testen. Het beschikt over een sterk testteam en testinstrumenten. Compleet materiaallaboratorium van derden, testrapport wordt binnen 7-15 werkdagen uitgegeven, testrapport ondersteunt QR-codesysteem om de authenticiteit te controleren, wetenschappelijke onderzoeksinstelling in collectief bezit, hightech onderneming, CMA-kwalificatiecertificeringsbureau, meerdere laboratoriumvestigingen over de hele wereld land, ondersteuning van landelijke huis-aan-huisbemonsterings-/monsterleveringstestdiensten.

Windtestitems

Windweerstandstest, windweerstandstest op 12 niveaus, windsimulatietest, windtunnelwindtest, windniveautest, windweerstandsvermoeidheidstest, windsnelheidstest, windkracht Winddruktest, niet-standaard windkrachttest, enz. (Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de laboratoriumingenieur om uw vragen te beantwoorden.)

Wat zijn de toepassingen van BAIJIAN-testrapporten? Kunnen we je helpen? Welke problemen moeten worden opgelost?

1. Verkoopcijfers. (Sales moeten testrapporten van derden leveren om hun producten unieker te maken, de productgegevens voor zichzelf te laten spreken en klanten meer vertrouwen te geven in de kwaliteit van hun producten.)

2. Industrieel diagnostisch rapport. (Als u lastige problemen met ingrediënten tegenkomt, gebruik dan testgegevens van derden om de oorzaak van het probleem te vinden en het probleem tijdig op te lossen.)

3. Verbeter de productkwaliteit. (Ontdek problemen met uw eigen producten door testgegevens van derden te vergelijken, verbeter productproblemen, verbeter de kwaliteit en verlaag de productiekosten)

4. Gebruik van wetenschappelijke onderzoeksgegevens.

5. Producten worden gebruikt voor import en export.

Windteststandaard

GB/T 28591-2012 Windniveau

Niet-standaard testing

Wat zijn BAIJIAN-materiaaltestlaboratoria? Voordelen?

1. Gezamenlijk beheerde testinstelling met volledige kwalificaties en wetenschappelijke, eerlijke, nauwkeurige en rigoureuze testrapporten.

2. Er zijn meerdere laboratoriumvestigingen verspreid over het land, die huis-aan-huisbemonstering ondersteunen/monsters verzenden voor testen.

3. De testcyclus is kort, de testkosten zijn laag en het experimentele plan is completer.

4. Voor de initiële inspectie van monsters worden tijdens de initiële inspectie geen testkosten in rekening gebracht.

5. Het testrapport ondersteunt het scannen van de QR-code om de authenticiteit te controleren.

BAIJIAN-testproces

1. Stuur monsters. (Communiceer met ingenieurs, dien uw eigen testvereisten in en stuur monsters naar ons onderzoeksinstituut)

2. Eerste inspectiemonsters. (Voer na ontvangst van het monster een voorlopige inspectie van het monster uit en formuleer een gedetailleerd experimenteel plan)

3. Offerte. (Na de eerste inspectie, afhankelijk van de testbehoeften van de klant en de complexiteit van het experiment. Offerte volgens de mate)

4. Beide partijen bevestigen dit, ondertekenen een vertrouwelijkheidsovereenkomst en starten het experiment.

5. Het duurt 7-15 werkdagen om het experiment te voltooien.

6. Verstuur het testrapport per post en zorg voor postservice.

Het bovenstaande is de relevante introductie tot windtesten. Als u andere testbehoeften heeft, kunt u de laboratoriumingenieur raadplegen om u te helpen deze op te lossen.


TEL:400-101-7153       EMAIL:service@Baijiantest.com      ADD:No. 700, Yishan Road, Xuhui District, Shanghai

Copyright © 2021-2022 Shanghai Baijian Co., Ltd. All Rights Reserved.   www.zhijiantest.com   BAIJIAN sitemap


seo seo